vrijdag 22 maart 2013

Paar tips voor een gezonde huid!

Sorry, dat ik een tijdje geen berichten heb geplaats! Was erg druk met andere dingen, maar I'm back!

Ik wil graag even een paar tips geven over je gezicht, want je gezicht is super belangrijk. Het is van belang dat je het goed verzorgt, ik zeg altijd ''Geef liefde aan je huid, dan krijg je liefde terug! :)''.


  • Tip 1. Iedereen heeft een andere huidtype en dat is heel normaal, de ene heeft een hele droge huid de andere heeft een hele vettige huid, en weer een andere heeft een gemend huid, dus bij deze alvast de eerste tip: zoek uit wat jou huidtype is, als je vaak droge plekjes hebt (met name neusvleugels, mond gedeelte, voorhoofd en andere plekjes) dan heb je droge huid. Heb je vaak glimmend/vettige huid en vaker puistjes (met name t-zone) dan heb je een vettige huid. Als je het een beetje van beide hebt dan heb je een gemengde huid.

  • Tip 2. Het is heel belangrijk dat je een dag/nacht crème voor je huidtype gebruikt. Dag/nacht crèmes zorgen ervoor dat je huid kalmeert, het verminderd puistjes en oneffenheden. Het geeft je vaak een zacht huid. Vaak heb je ook dag/nacht crèmes tegen veroudering, het is maar wat jij precies wilt. Dus tip 2: kijk dus goed rond welke dag/nacht goed bij je past en wat jou een goed resultaat geeft.

  • Tip 3. Ga voor het "The less, The better" look. En met dit bedoel ik dat minder make-up gewoon beter is, het is gezond dat je poriën lucht krijgen in plaats van een laagje make-up elke dag. Even boodschappen doen? ik draag dan niks hoor :). Ik geef toe dat je er wel wat frisser en wakkerder uitziet met een laagje make-up en concealer, maar probeer zo vaak mogelijk naturel bij te lopen!

  • Tip 4. Eet gezond! Je word wat je eet is een bekende gezegde. Als je vaak junkfood/fastfood eet dan krijg je puistjes, dus probeer vaak gezond te eten. En natuurlijk véél water drinken! Je huid heeft water nodig het is goed voor een droge en vettige huid, dus kom maar hier met die Spa flessen!

  • Tip 5. Gezichtsmaskers, gezicht scrubs, facewash gels, en nog meer van zulke middeltjes helpen echt! Je moet er alleen op letten dat je de juiste producten gebruikt waarvan je huid tegen kan, probeer verschillende merken en soorten en zoek uit wat het beste is.

Ik hoop dat deze tips geholpen helpen, vergeet niet dat je liefde aan je huid moet geven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten